Лікування псоріазу та вітіліго лазером

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Лікування псоріазу та вітіліго лазером

Лікування псоріазу та вітіліго лазером
Лазер Excilite-μ виробництва компанії ДЕКА є унікальною системою, яка розроблена для цілей лікування псоріазу лазером. Унікальність лазера полягає в тому, що він випромінює монохромний ексимерний світло певної довжини, що дає можливість активно боротися з такими проблемами, як псоріаз і вітіліго.

Суть роботи лазера полягає в наступному: довжина хвилі 308 нм є оптимальною для боротьби з вищевказаними проблемами. Лазер обробляє тільки уражені зони, не зачіпаючи навколишні здорові тканини.

Excilite-μ відрізняється від інших ексимерних лазерів, так як є монохромним і з певною довжиною хвилі, що дає можливість обробляти навіть великі за площею ділянки шкіри, причому, мінімізується вплив ультрафіолету на шкіру.

Таким чином, лікування псоріазу лазером проходить плавно, без втручання в повсякденне життя і не приносячи незручностей пацієнтові.

Тривалість лікування всього пару тижнів, однак, ефект зберігається протягом 2-3 місяців. Крім того, Excilite-μ може використовуватися як в важкодоступних місцях, так і в місцях з ніжною тонкою шкірою. Застосування лазера дає можливість забути про хвороби на тривалий час, що якісно позначається на житті хворого.

Лазер Excilite-μ, в разі вітіліго, дає можливість відновити колір шкіри як на обличчі, так і на спині після проведення призначеного курсу повністю.

Лечение псориаза лазером

Лікування псоріазу лазером розділяється на наступні етапи


Лікування псоріазу та вітіліго лазером засноване на спалахи, які виявляють мінімальні бактерицидні дози. На підставі отриманих даних, регулюється потужність випромінювання в залежності від індивідуальних особливостей пацієнта.

Перший сеанс характеризується визначенням необхідного дозування відповідно до стану пацієнта, далі, складається план лікування. Час впливу лазера збільшується з кожним сеансом, однак, не може бути більше 1.5 хвилини.

Тривалість лікування залежить виключно від площі ураження, стадії захворювання та типу шкіри. Причому, варто відзначити, що сеанси проходять без больових відчуттів з наявністю тепла в місці обробки.

Переваги лікування псоріазу та вітіліго лазером


Вибіркове вплив;
  1. Швидкість процедури;
  2. Обробка тільки уражених тканин;
  3. Опромінення міні дозами;
  4. Робота на великих площах шкіри;
  5. Велика глибина проникнення променя;
  6. Без наслідків;
  7. Швидке загоєння.

Крім того, варто відзначити, що ексимерні фототерапія добре переноситься на будь-якій стадії захворювання і її можливе повернення «відкладається в довгий ящик».

Що таке псоріаз і як з ним боротися?


Псоріаз є неінфекційних захворюванням епідермісу хронічного характеру. Виявляється у вигляді червоних сухих плям на поверхні шкірних покривів. Досить часто так звані псориатические бляшки практично непомітні, відповідно, хворий навіть не підозрює про наявність такої проблеми, як псоріаз.

Справа в тому, що псоріаз - це запалення окремо взятих ділянок шкіри, яке носить хронічний характер і позбутися від нього просто неможливо. В даному випадку можна лише купірувати проблему на деякий час і повернути її до регресії.

Причиною появи псоріазу є клітини в організмі людини, які перетравлюють мертві тканини, причому, кількість таких клітин вкрай, що і викликає такі видимі наслідки.

Діяльність макрофагів призводить до того, що в навколишніх тканинах утворюються нові капіляри. Даний процес характеризується як ангіогенез.

Достовірно невідомо, чому в організмі відбувається подібний збій, однак, швидше за все справа в тому, що це наслідки збою аутоімунних процесів в організмі. Передумовами розвитку можуть служити стресові ситуації і всілякі патології органів.

Цілком зрозуміло, що псоріаз приносить не тільки психологічні проблеми через зовнішнього вигляду, але і погіршує якісний рівень життя. Псоріаз вражає різні ділянки тіла, відповідно, як результат може спостерігатися відсутність фізичного комфорту, проблеми з психікою (проблеми з працевлаштуванням, а також соціальна ізольованість).

Якщо проблемою не займатися, в досить крайніх випадках цілком можлива інвалідність. Псоріаз характеризується болем, свербінням, які впливають на сон, можливість пересування, людина фізично не може доглядати за собою. Таким чином, порушується ритм життя і досить часто страждає професійна діяльність.

Псоріаз в волосяністой частини голови, а також на обличчі і вухах сприймаються оточенням як наслідок інших заразних хвороб, які передаються повітряно-крапельним шляхом, що ізолює людину від суспільства в цілому.

Лечение псориаза лазером - результат 1

Псоріаз носить хронічний характер, однак, хвороба не проходить гладко і досить часто загострюється. Тому, лікування повинно бути систематизованим і носити періодичний характер. Найбільш ефективно усуває прояви псоріазу лазерна установка Excilite-μ. Лікування псоріазу лазером Excilite-μ, є одним з найбільш ефективних методів в сучасній медицині.

Ультрафіолетове випромінювання певної довжини хвилі дає найкращі результати, серед наявних. Варто відзначити, що лазер успішно справляється навіть з важкою формою захворювання. Система дозволяє усунути поява псоріатичних бляшок на термін до 5 років.

Що таке вітіліго?

Досить часто на шкірі з'являються білі плями, на які, якщо вони невеликі за площею, люди не звертають уваги. Саме так проявляється вітіліго через нестачу меланіну. розвинутися хвороба може через прийом ліків, а також хімічних засобів.

Також, цілком можливий розвиток хвороби внаслідок запалень шкіри і наявності більш серйозних хвороб. Не виключається розвиток вітиліго через спадкової схильності.

Досить часто хвороба проявляється у молодих людей. Однак, це зовсім не означає, що вік - основний фактор розвитку. Хвороба починається з невеликих білих плям, які з плином часу поширюються на досить великі площі. Розташування плям може бути повсюдним, однак, виявлена закономірність, що найбільше страждають зони, які найбільш часто травмуються.

Розвиток хвороби - загадка для медиків, відповідно, рішення даної проблеми не має стандартизації в способах лікування. Вітіліго - невиліковне захворювання, проте, є способи купірувати розвиток плям на тривалий період. Система Excilite-μ в сукупності з медикаментозним лікуванням дає високу результативність.

Лікування лазером псоріазу та вітіліго можна успішно проводити за допомогою дерматологічного лазера Excilite-μ. Дана методика підтверджена клінічними дослідженнями.


Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок