Forbes про DEKA

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

Forbes про DEKA

Новина опублікована: 11.06.2021

Forbes про DEKA
Бути у фокусі уваги Forbes - рівноцінно підтвердженню статусу лідера. 
Тож нам дуже приємно, що це відоме видання присвятило окрему статтю компанії DEKA і ми поспішаємо розділити цю гарну новину з вами.

Потужний матеріал, що показує масштабність діяльності бренду у різних сферах медицини, науки та навіть культури! 

Компанія DEKA, заснована в 1990 році, виробляє лазери для естетичної медицини, пластичної хірургії, дерматології, отоларингології та гінекології.

За тридцять один рік своєї історії: від першої успішної системи епіляції Smart Epil до методики для жіночого інтимного здоров'я Monna Lisa Touch та CO2-лазерів для омолодження шкіри, визнаних еталоном якості на міжнародному рівні, а також ONDA - неінвазивної мікрохвильової системи для лікування целюліту та усунення жирових відкладень.

У 2020 році продуктова лінійка поповнилася двадцятьма новими продуктами, серед яких апарат для епіляції AGAIN і апарат для стимуляції м'язів SCHWARZY.
За словами Паоло Сальвадео - генерального директора компанії, - саме гнучкість у побудові бізнесу, постійна зміна моделей мислення та підходу у прийнятті рішень, італійська компанія DEKA присутня у 120 країнах і є одним зі світових лідерів за об'ємами встановленого обладнання!

 А консолідований дохід бренду складає 95 млн євро і ця цифра не змінилась навіть протягом року пандемії!
Повний матеріал доступний за посиланням https://forbes.it/2021/05/07/limpegno-ad-arte-della-societa-che-produce-laser-per-la-medicina-esteti...   (стаття мовою оригіналу) 

Читайте інші наші новини

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок