Статті

DEKA - сучасне лазерне обладнання для краси і жіночого здоров'я.

  • СО2 лазер в гинекологии. Как выбрать лучший аппарат?
    СО2 лазер у гінекології. Як вибрати найкращий апарат?
    Лазерне обладнання у багатьох країнах є стандартом лікування різних гінекологічних патологій. СО2 лазер для гінекології створює принципово нові можливості та дозволяє спеціалісту за короткий термін збільшити кількість пацієнтів. Як вибрати лазерний апарат для гінекології? Розглянемо ключові положення.
  • Лучший лазер для удаления тату в Киеве
    Кращий лазер для видалення тату в Києві
    Устаткування DEKA дає можливість зводити тату практично будь-якого відтінку і розміру, при цьому не наражаючи на небезпеку здоров'я пацієнта. Якщо Ви замислюєтесь про розширення переліку послуг Вашої клініки, то процедура видалення тату лазером - один з кращих варіантів фінансового розвитку бізнесу.
  • ТОП 3 диодных лазеров в Киеве
    ТОП 3 діодних лазерів в Києві
    Перед тим, як діодний лазер купити, перш за все, визначіться з основними функціями, які повинен виконувати цей апарат. Адже більшість сучасних діодних лазерів заточені на конкретні 1-2 процедури.
  • Как выбрать неодимовый лазер?
    Як вибрати неодимовий лазер?
    Неодимові лазери відносяться до останнього покоління лазерного обладнання і широко застосовуються в косметології, естетичній медицині і деяких інших сферах. Незважаючи на те, що придбання неодимового лазера вимагає серйозних фінансових вкладень, саме апаратні процедури на сьогоднішній день є найприбутковішими, завдяки чому обладнання швидко окупається і надалі стає головним інструментом заробітку для клініки або салону краси.
  • ТОП 3 фракционных лазера в Киеве
    ТОП 3 фракційних лазера в Києві
    Фракційний лазер - один з найпопулярніших видів лазерного обладнання в Україні. Модельний ряд фракційних лазерів DEKA - це принципово нове обладнання для української медицини. Наша компанія розробила СО2 лазери з урахуванням всіх недоліків, які були виявлені за останні 20 років, а також побажань фахівців, і, звичайно ж, пацієнтів.
  • Договор оферты
    Договор оферты
    Договор оферты о техническом обслуживании лазерных аппаратов DEKA
  • Как выбрать оборудование для аппаратной коррекции фигуры?
    Як вибрати обладнання для апаратної корекції фігури?
    Апарат для корекції фігури - це справжня революція у сфері естетичної медицини. Апарати для корекції фігури DEKA розроблені спеціально для усунення недоліків, які найбільш часто зустрічаються, таких як: целюліт, в'ялість шкіри, локальні жирові відкладення, гипотонус м'язів, а також різні шкірні дефекти.
  • ТОП 5 александритовых лазеров в Киеве в 2021 году по мнению экспертов
    ТОП 5 олександритових лазерів в Києві в 2021 році на думку експертів
    Ми проведемо невеликий огляд 5-ти кращих, на нашу думку, олександритових лазерів, які будуть актуальні ще багато років. Купувати олександритовий лазер в Києві краще у офіційних дистриб'юторів або в українських філіях міжнародних компаній. Це дозволить Вам заощадити і не отримати кота в мішку.

Професійна безкоштовна консультація.

Нашим фахівцям можна довіряти!

Замовити дзвінок